nedeľa 28. februára 2016

Stačilo im 5 minút v podchode...

Ahojte,

dneska som tu s osobným článkom - vysvetlením prečo teraz neboli články. Totiž, pred 2 rokmi som si našetrila určitú sumu peňazí a rozhodovala som sa, či uprednostniť kúpu smartphonu alebo zrkadlovky. Po roku...áno milí čitatelia čítate správne...po 365 dňoch rozmýšľania som si vybral mobil. Konkrétne Sony Xperia Z3 Compact.

A neľutovala som. Ten mobil som milovala. Využívala som všetky výhody od kvalitného foťáku až po všelijaké aplikácie. Vytvorila som si k nemu citový vzťah.

streda 17. februára 2016

Pupa - Like a doll luminys blush

Ahojte,

keďže som už písala recenziu na 2 bronzery (TU a TU) napadlo mi, že by som mohla napísať svoje postrehy aj na moju obľúbenú lícenku značky Pupa. Oficiálne ju vlastní mamina, ale no...veď viete...dajme tomu, že je spoločná, heh. Tejto lícenke sme obe verné už vyše roka a myslím, že je to naše 3.balenie. Aspoň tretie balenie.



piatok 12. februára 2016

Recept na jednoduché muffiny (+ vegánska verzia)

Ahojte,

neviem ako vy, ale ja nikdy neviem čo si počať so zrelými banánmi. Isteže...dajú sa z nich spraviť rôzne smoothies, pokrájať do mrazničky na následnú výrobu zmrzliny alebo upiecť asi najjednoduchšie cookies z ovsených vločiek a banánu. Cookies si robím asi najčastejšie...je až neskutočne veľká škála potravín, ktoré môžete do nich pridať a cesto si dochutiť podľa vašich predstáv.

Dneska som tu však s iným receptom v ktorom, ako už iste tušíte využijem zrelý banán. Čerpala som ho z blogu: www.tessadomesticdiva.com. Ja som ho však spravila s polovičným množstvom ingrediencií a finálny výsledok bol takýto:


nedeľa 7. februára 2016

Valentín - jednoduché recepty a DIY


Ahojte,

dneska som tu s článkom ohľadom Valentína. Osobne mám s týmto sviatkom zatiaľ samé škandály. Nebudem to tu však teraz rozoberať, možno to bude tento rok lepšie...možno nie.

Verím však, že vy si ho užijete naplno. Či už s priateľom, kamarátmi, alebo jednoducho sami. Tento rok vychádza Valentín na nedeľu takže neváhajte a venujte si upokojujúci kúpeľ hneď z rána. Či už využijete rôzne peny do kúpeľa, svičeky, či iné upokojujúce prvky začnite tento deň kúskom lásky pre seba.

Ľúbte sa. Ľúbte svoj život. Ľúbte človeka s ktorým ste. Ľúbte človeka, ktorý to potrebuje. Jednoducho, ľúbte. :) 



streda 3. februára 2016

Cien Eyeshadow

Ahojte,

vedeli ste, že Lidl má vlastnú kozmetickú značku? Okrem toho, že tradične predáva jedlo tak nájdeme v jeho sortimente či už vlasovú, telovú alebo dokonca aj dekoratívnu kozmetiku. Osobne som vyskúšala ich riasenku, ktorá robila prirodzené pekné riasy. Nedalo mi nevyskúšať aj ich tieň na oči v odtieni 09 Starlight.