nedeľa 24. apríla 2016

Päť nezvyčajných faktov o mne

Ahojte,

dneska som tu prvý krát s s článkom, ktorý by vám mal prezradiť niečo o mne a som úprimne zvedavá na vaše reakcie. Pôvodne som si chcela vynahradiť viac času (nie len sobotu ráno), ale holt dúfam že to nebude úplne prepadák.

Ako ste už podľa názvu zistili, ide o 5 divných faktov o mne. Budem nesmierne rada, ak mi napíšete jeden váš do komentárov.

1) Spím bez vankúša

Obyčajne bývajú plyšáky ako dekorácia a vankúš na spanie...v mojom prípade je to presne naopak. Aj keď som si prečítala článok, ktorý tvrdí že spanie bez vankúša nie je práve zdravé, tak ja sa cítim pohodlnejšie bez neho. Či už spím len na matraci, alebo volím plyšáka ako príjemný kompromis. Jednoducho ho obíjmem, dám si na neho hlavu a je to!

http://www.catsaroundtheglobe.com/the-cutest-sleeping-cats-and-kittens/


2) Ešte nikdy som nenašla štvorlístok

Kým moja najlepšia kamarátka je schopná za 5 minút nájsť 10 štvorlístkov, 3 päťlístky a 2 šesťlístky tak ja som za celý svoj život (v septembri budem mať 18) nenašla ani jeden! Či už sa kukám na trávu plnú trojlístkov pozorne, alebo len ľahostajne okolo nich prejdem. A verte mi, nie je to tým že by som nemala šťastie na dobré miesta. Raz som išla s kamarátom von a kým on ich našiel asi 5, tak ja som opäť ostala s prázdnymi rukami . Keď som bola menšia tak som si dokonca povedala, že ak nájdem štvorlístok v spoločnosti chlapca, tak práve on mi prinesie šťastie do smrti. Funny, but who knows?


www.sevenquotes.com

3) (Ne)výberavá v jedle 

Za normálnych okolností som celkom výberavý človek a existuje neskutočný počet jedál, ktoré by som dobrovoľne nezjedla. Na návštevách som však ako úplne iný človek - bola som totiž vychovávaná jedlo zjesť, či mi chutí alebo nie. Ten, kto ho varil totiž vynaložil množstvo úsilia, snažil sa aby jedlo bolo čo najlepšie. A aj keď je to už rodičom samozrejme jedno, tak ja nemám to srdce odmietnuť s tým, že mi to vôbec nechutí. Takisto sa uistím, že hostiteľ vie o mojej vegetariánskej strave, takže ak by mi mal dokonca robiť špeciálne jedlo a ja mu ešte poviem, že toto jesť nemienim...tak si viete predstaviť aké hnusné by to odo mňa bolo.

http://wholisticfitliving.com/do-you-have-picky-eaters
4) Namiesto uteráku tričko?

Je to skôr life-hack, ale už ho praktizujem niekoľko rokov a neviem si predstaviť nič lepšie. Jednoducho namiesto toho, aby ste si vlasy vysušili uterákom, vymeňte ho za už dlhodobo nepoužité tričko. Zanechá vlasy výrazne jemnejšie a krajšie. Čo sa týka tela...odporúčam kúpu županu akokoľvek klišé sa vám to zdá. Osobne si ho neviem vynachváliť.

http://michellephan.com/beauty-school-t-shirt-towel-swap/
5) Neznášam / Milujem nakupovanie ?


http://transformedandscaled.com/?attachment_id=2445

Nakupovanie oblečenia doslovne neznášam. Je to pre mňa strata času, peňazí...väčšinou tým zabijem celý deň alebo som už taká unavená, že po nakupovaní nevládzem spraviť nič iné. Neberte to v zlom, každého robia šťastným iné činnosti a nakupovanie určite nepatrí k jedným z mojich. V obchodoch má nájdete skutočne len vtedy ak niečo súrne potrebujem. Aj vtedy som sklamaná sortimentom...totiž je úspech nájsť niečo, čo nie je prekombinované alebo gýčovité. A keď to už konečne nájdete tak namiesto toho aby ste zakričali "haleluja" tak poviete "do frasa", lebo je to väčšinou príliš drahé alebo ešte horšie...nemajú moju veľkosť.
Tento fakt som sem zaradila, lebo naopak v drogérii ma nájdete častejšie ako by bolo treba. Sranda ako dokáže malý detail (cieľ nakupovania) zmeniť môj pohľad na tú istú činnosť.


Mňa by zaujímalo, či ste typ človeka, ktorý nájde hneď štvrolístok alebo naopak :)

Prajem vám príjemné prežitie tohto dňa.

22 komentárov:

  1. Zaujímavé fakty. Najviac ma zaujalo to tričko na tie vlasy :-D A čo sa týka štvorlistka, tak k jeho hladaniu som sa neodhodlala už zopár rokov, naposledy možno v detstve, ale tušim sa mi nikdy nedarilo nejaký nájsť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Verím, že sa ešte niekedy odhodláš.

      Odstrániť
  2. Vždy sa rada vraciam na tvoj blog, je vážne unikátny! ♥

    |SYDNEYSLEEK|

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kamarátka robila tiež to s tým tričkom na vlasy, a prišlo mi to divné :D ale asi na tom bude niečo pravdy :) milé fakty..aj keď bez vankúša by som nezaspala asi nikdy!! :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. s tým vankúšom s tebou súhlasím, mám to podobne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Výborné čítanie Kris, bavíš ma. Aj obrázky si vybrala výborne. A jeden divný o mne? To nebude ťažké, lebo ja si niekedy pripadám celá divná :-) Pa pa

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nič si z toho nerob štvorlistok som ani ja ešte nenašla :D

    mám nový blog a potešilo by ma ak by si sa tam stavila ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uvidíme, či sa nám niekedy pošťastí aj napriek tomu, heh.

      Odstrániť
  7. Já jsem taky nikdy nenašla čtyřlístek :D Spát bez polštáře bych asi nezvládla. Já spíše zase spím s mnoha polštáři :D Každopádně pěkný článek :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ako sa hovorí 100 ľudí, 100 chutí a 100 spôsobov na spanie.

      Odstrániť
  8. Wow, very interesting facts about you! But how can you sleep without a pillow ?!

    xoxo, Nastya Deutsch

    NEW POST ON MY BLOG:"HAPPY EASTER!"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you :) Sometimes the stuffed toy do a better job, you know...heh.

      Odstrániť
  9. Opravdu zajímavé fakty :) Já bych asi bez polštáře spat nemohla :D Ale na plyšákovi spim taky.
    Já už párkrát čtyřlístek našla, ale to jsem byla ještě malá. Teď už je snad ani moc nehledám :d
    Já jsem hrozně moc vybíravá, sice se to poslední dobou lepší, ale i tak. Většinu věcí prostě nejím nebo neochutnám, i když pak třeba zjistím, že je to fakt dobrý. Ale už se to zlepšuje, snaím se alespoň ochutnat všechno.
    Já se utírám normálně ručníkem, ale o tomhle triko-ručníku jsem už hodne slyšela, možná, že taky někdy vyzkouším.
    Já taky nakupování moc nemusím... jakože jo, ráda zajdu do obchdou a něco si pořídim, jenže pak jsem z toho tak mrzutá, otravená a tak... :D
    DENYII

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár, veľmi veľmi ma potešil. Verím, že ti štvorlístky skutočne šťastie priniesli. Trik určite vyskúšaj, sama uvidíš či ti to bude vyhovovať :)

      Odstrániť
  10. No, tak ja si neviem predstaviť spánok bez vankúša, za toto ťa fakt obdivujem. :D Môj krk by bol ráno pravdepodobne v žalostnom stave. A neboj nič, ani ja som ešte nikdy nenašla štvorlístok. Aspoň si teda nespomínam, že áno. :)
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ani neviem ako a prečo som začala spať bez vankúša, ale neskôr som zistila, že mi to vlastne vyhovuje :)

      Odstrániť

Som veľmi rada, že si sa rozhodla napísať mi komentár. Ak budeš chcieť kedykoľvek mi napíš aj na e-mail: blogforsmile@gmail.com :)