streda 25. mája 2016

Recenzia na vodeodolnú linku: Essence waterproof eyeliner pen

Ahojte,

dnešný článok som sa opäť rozhodla venovať recenzii - a to práve produktu, ktorý ženy používajú vcelku často. Pár pohybmi totiž dokážu zmeniť celý dojem líčenia. Sú praktické a keď si človek osvojí taktiku nanášania, tak aj rýchlo použiteľné. Keď si človek osvojí taktiku nanášania...heh!

Áno, sú to linky, ktoré svet make-upu vytvoril v 4 podobách - linky v pere, gélové či tekuté linky a tradičné ceruzky. Ja som si vzala pod zub prvý typ a to konkrétne Essence waterproof eyeliner pen.

Fotka: upravovaná
Od tejto značky som vyskúšala väčšinu ich sortimentu venovanému očiam. Klasická verzia tohto produktu sa mi neosvedčila, ale po zhliadnutí videa od Tati som sa rozhodla vyskúšať jej vodeodolnú sestru. Oplatilo sa!
Fotka: upravovaná
Začnime však pekne poporiadku. Obal je klasický - čierny s modrým nápisom. Za 1 ml produktu si zaplatíte cca 3 eurá. Čo sa týka výdrže produktu ako takého, nie je to nič moc. Ale keďže je skutočne lacná, nevadí mi kupovať si ju stále dookola.

Originál, neupravovaná fotka
Nepatrí k matným textúram, ale ani príliš lesklým. Čo sa odtienu týka, o tmavosivej sa tu nedá hovoriť... úchvatnou pigmentáciou produktu som bola milo prekvapená.

Originál, neupravovaná fotka
Aplikácia je perfektná. Pero totiž nie je ani príliš dlhé, ani krátke. Také akurát. Špička s náplňou taktiež. Behom pár sekúnd máte základnú upper-line hotovú a zobáčik tiež nie je až taká makačka. Niet divu, že sa tento typ liniek považuje za najlepší pre začiatočníčky.

Fotka: upravovaná
Výdž je UNIKÁTNA. O vodeodolnosti tu nemôže byť reči, ale táto nefunkčná funkcia jej pridáva na tom, aby ostala na mieste až do odlíčenia. Teda...ak má priaznivé podmienky. Cvičenie, alebo akýkoľvek kontakt s vodou sa linke absolútne nepáči!

Originál, neupravovaná fotka....dôkaz, že linka vodu skutočne nezvláda
Bohužiaľ som úplne zabudla na fakt, že moja je na pokraji vyschnutia a tak som ledva-ledva vyčarovala túto jednoduchú linku. Hneď ako si ju pôjdem dokúpiť, tak zverejním aktuálnejšie fotky :)

Fotka: upravovaná
Originál, neupravovaná fotka
Fotka: upravovaná

Používate linky často? Aká je vaša najobľúbenejšia? Vlastníte nejakú aj práve od Essence?

Gratulujem všetkým maturantom, verím že ste všetci spokojní s vašimi výsledkami. A všetkým vám prajem príjemný zvyšok dňa :) 

13 komentárov:

  1. já mám moc ráda linky od Dermacolu :-) Ale essence je také umí.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuto používám už asi dva roky, a jsem s ní spokojená :) Už jsem ji měla i ve vodě, a nerozmazala se. Sice po celém dni ve vodě nevydrží úplně černá, spíše zešedne, ale pro mě je plus, že se nerozmaže :)
    Veronicas.life8

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S "fixkou" od Essence som začínala, teraz mám tekutú jednu od českej Cosme'tika a je skvelá a tiež tekutá od Sleeku je veľmi dobrá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. K moři by se mi hodila, mrknu po ní! :)

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja nemám dobré skúsensoti všetobecne s vodeodolnými linkami, už som ich od pár značiek skúšala a väčšina ma sklamala :/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja momentálne používam linku od Miss Sporty, síce nie je vodeodolná ale som s ňou veľmi spokojná:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi pekný článok :) Tak tá by sa hodila k moru a aj k bazénu :) určite sa na ňu pozriem v drogerii :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ešte som nemala, ale pôjdem na ňu mrknúť. Pekne napísané :-) Pa

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja vždy obdivujem ľudí, ktorí si vedia spraviť linky. Ja som absolútne nemehlo v tomto, napriek tomu si občas nejakú kúpim. Nechápem na čo. :D
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Očné linky od essence mám veľmi rada dobrá kvalita za dobru cenu ;)

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY, ktorá prebieha na mojom blogu, bola by som veľmi rada kedy sa zapojíš ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja mam najradsej tekute loreal linky :)

    Pozyvam na luxusnu vianocnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol. Tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovedaťOdstrániť

Som veľmi rada, že si sa rozhodla napísať mi komentár. Ak budeš chcieť kedykoľvek mi napíš aj na e-mail: blogforsmile@gmail.com :)